Tyst och kraftfullt

Att få vatten att bubbla är i sig ingen konst. Inom massagebadkarsvärlden har utmaningen i stället bestått i att lösa vad vi kallar “bubbelparadoxen”:
Kraftfullt = Hög ljudnivå, Tyst = Verkningslöst.

Konsten ligger alltså i att konstruera ett system som kan ge riktig, avkopplande massage samtidigt som ljudnivån också ska vara riktigt avkopplande. För vem vill ligga i ett badkar och lyssna på ett jetplan?

Efter flera års utveckling är vi mycket stolta över att kunna presentera vår unika lösning: [viska]™SYSTEM. Med [viska]™ har vi tagit fram ett system utan kompromisser. Du slipper välja mellan tyst eller kraftfullt. Och att systemet verkligen är tyst är inget vi bara säger. Det har vi papper på. Vi tycker nämligen att både din kropp och dina öron förtjänar samma vila.

[viska]™ – AVKOPPLANDE MASSAGE. AVKOPPLANDE TYST.

Läs mer om våra tre [viska] SYSTEM:

Tänk dig att omslutas av tusentals små champagnebubblor som varsamt smeker hela din kropp. Med [viska] AERO blir det verklighet. Läs mer.

En riktigt skön massage är en upplevelse för både kropp och själ. Med [viska] MASSAGE är massören alltid tillgänglig i ditt badrum. Läs mer.

 

Ibland vill man ha mjuk stimulans, ibland kraftfull massage och ibland “extra allt”. [viska] HYBRID är för dig som vill ha total valfrihet för en total massageupplevelse. Läs mer.